Cuti-Cuti Malaysia @ KL Gambang Kuantan Cherating KL !

haha saja2 je nak buat planning dulu la kan

nanti senang la sket nak call sana call sini nak buat booking

mcm best je kan kalau nak cuti2 ke kuantan kali neh dowh ! haha

kali neh ada banyak sket keperluan since kitaorang akan pergi 1Family 1Kereta 1Malaysia

so kena la carik bilik yang besar or tak pun apartment kan

else dok kat homestaypun best jugak rasanya. kalau kena gaya lah kan. hehe

– – – – –

neh lah pilihan yang ada untuk accommodations

– – – – –

tuh belum masuk part2 jalan2 carik makan lagi dowh !

haha nantilah aku update plak pasal planning nak JJCM

encik screwboy boleh tolong kah ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

39 responses to “Cuti-Cuti Malaysia @ KL Gambang Kuantan Cherating KL !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.