Curry Leaves For Cooking | My Own Garden | Islamabad, Pakistan

Live Update: 15 Oct ’10, 8.26am PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

masa mula2 aku masuk rumah ni la pokok pertama aku
beli kat nurseri and then tanam terus atas tanah kat rumah
mmg hidup subur dah sekarang ni kat laman aku ni hehe
senang nak masak kari je petik kat depan rumah je kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Curry Leaves For Cooking | My Own Garden | Islamabad, Pakistan

  1. pokok ape ni bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : la dah terang2 tajuknya daun kari tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. wahh..selalu la makan lauk kari nanti ek..hehhe

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe xde la selalu kadang2 je ehhe 🙂

    Reply

  3. tanye lagi sekali sbb x ramai org tanam pokok ni 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : hehe ramai la tanam kat msia tau. hehe 🙂

    Reply

  4. uma ade laman tanah boleh la tanam 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    suffer : la tanam la dalam pasu ke kan hehe 🙂

    Reply

  5. Sdr, mau tanya.. sewa rumah kat Islamabad, average berapa untuk 2@3 bilik? Kalau tak dengan family, mcm mana pulak?

    Reply

    KNizam Reply:

    miq : rumah sewa di ISB mmg mahal sebab banyak expat US/EUROPE di sini. kebanyakkan quote dalam USD ya. hehe 🙂

    Reply

  6. hehe x pe kat uma kampung ade pokok ni tp x tau la hidup lagi ke x 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge