Cun Gak Eh Layan Gambar Style Lomo Ni

Live Update: 6 May ’10, 8.51am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

ntah kenapa mcm layan je kan amik gambar lomo style ni hehe
mmg nampak artistic gambar aku srkarang ni
ni gambar kat depan nurseri kat islamabaf
sesuka hati je semua orang buat u turn kat sini kan hehe
now tengah panas terik ni ok
gua plak lupa bawak cap hiphop adidas gua haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Cun Gak Eh Layan Gambar Style Lomo Ni

  1. aku lagi suka fisheye.. tapi smart gak gambo ni 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    syahirul : yep aku pun suka fisheye. tapi lomo best sebab dia gelap keliling kan hehe. pakai handphone je ni hehe 🙂

    Reply

  2. Nampak klasik juga la style lomo ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : aku suka sebab gelap keliling dan lain drpd yg lain hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.