Cuaca Panas Hari neh Kan



Cuaca Panas Hari neh Kan, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe awal2 lagi dah jam giler kat federal highway ni
Cuaca panas la sekarang ni mcm tengah hari plak
Hehe sungguh mencabar la puasa hari neh kan
Best plak layan hot fm kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Cuaca Panas Hari neh Kan

  1. live blogging ke bang??? lol

    haha…
    relaks…bawak2 bersabar…
    jam tu kan normal kat area Kota Darul Ehsan…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : haah live blogging la apa lagi kan. hehe 🙂

    Reply

  2. ni la jalan yg selalu aku lalu merempit nak gi pantai dalam.. hohoho!! nanti ngah rmepit nampak knizam, nak pecahkan cermin depan dia.. hehehe….

    psstt: saya rempit baik bang..gurau je.. hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : perghhhh mcm kedengaran adjer rempitan maut ko tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. lawa gambar tu… mmg nampak sangat cuaca cerah. dan tak berjerebu.

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : heeh tuh la kan. dengan awan gemawan berarak warna biru segar. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge