Cuaca Cerah Hari Ni

Live Update: 17 Feb ’10, 1.06pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Tetiba hari ni mcm panas semacam adjer
Mmg dah penghujung winter ni kan, musim bunga akan menjelma
Bestnyer rasa. Hehe selamat tinggal dusty winter ya. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Cuaca Cerah Hari Ni

  1. cuaca panas n kering menyebabkan suasana nampak muram je….tak mcm msia yg penuh ceria n warna warni..

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe panas terik la plak hari ni. hehe 🙂

    Reply

  2. nanti kena tukar snow yang turun kat blog ko nih dengan apa erk?

    ehehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : dengan bunga2 la. hehe 🙂

    Reply

  3. Ada kawasan kat Malaysia dah kekurangan air di sebabkan cuaca panas sangat . . kena catu air lah jawabnya . . . Hujan . . oh hujan kenapa kau tak turun . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : tapi msia still byk hujan kan hehe 🙂

    Reply

  4. Selamat Datang musim bunga 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe tu la kan. x sabar2 nak amik gambar bunga plak. hehe 🙂

    Reply

  5. kay, kat Malaysia paneh berdentum
    Sampaikan atap umah dah kena cabut dah kay, paneh bebenor!

    ** Kay
    Entry kay kat Fotopages still dalam ranking 99 POPULAR!
    check cpt kay & Save;-)

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : haha dah lama la x masuk fotopages tuh. hehe 🙂

    Reply

  6. Musim bunga banyak bee n butterfly.

    Reply

    KNizam Reply:

    maya : ya betul banyak gak debunga wangi. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge