Cricket Is Our Religion, Hockey Is Our Hope | Rajah Bazaar, Rawalpindi

Live Update: 31 Aug ’10, 5.17pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

perghhhhh dah lama siot gua x pegang stick hockey ni
since sampai islamabad dah gantung stick terus la
rindu siot nak main hockey kat turf kat malaysia tuh
nak tengok team pakistan main mmg xde chance
sebab depa main kat karachi ngan lahore
international game mmg dah lama xde kat sini
ni semua pasal insiden bom sana sini kat pakistan ni la
apa2 pun aku dah beli graphite stick ni nak main nanti
match ball kookaboora xde la plak kat sini hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Cricket Is Our Religion, Hockey Is Our Hope | Rajah Bazaar, Rawalpindi

  1. Fuh! berkecur air lior gue tengok stick hockey tu.Dulu kalau dapat main hoki pakai Grays kira self-esteem melonjak berkoyan-koyan! Lama jugak dah gantung stick hockey. Berpuluh tahun. Masa di STAR aje dulu aktif.

    Reply

    KNizam Reply:

    doc : hehe saya sampai rembat 2 kayu hoki. hehe 🙂

    Reply

  2. peghh siap beli graphite stick

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : nak main ngan guard aku sekali hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge