Cover KLUe Kali Neh Betul2 Cool & Sempoi, Tapi Dah Tak Macam Dulu2 Lah !

aku dulu2 suka gak beli klue neh

bukan sebab apa sebab ada banyak gak la makan2 spot dalam klue

tapi lately neh aku tgk dah makin kurang la

dah makin banyak iklan je aku tengok. hehe

so aku beli sekali-sekala je lah.

aku suka dengan graphic design dia. mmg cool !

cover pun simple je. takdelah crowded sangat mcm cover mag lain kan. hehe

apa magazine terbaru yang korang beli eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Cover KLUe Kali Neh Betul2 Cool & Sempoi, Tapi Dah Tak Macam Dulu2 Lah !

  1. mentang2 gambar tak pakai apa2 suka ek hahaha

    Reply

  2. zamz : eh selamba la ckp x pakai apa2. kan ke pakai anting2 ngan sudu tuh. haha :mrgreen:

    Reply

  3. Wah.. sexy betul cover girl. mcm GQ mag plak

    Reply

  4. sape kat cover tu? =) nampak sedap.. 😀

    Reply

  5. nh : haha tu la pasal kan. sexy giler. nak promote pasal makanan adjer. haha :mrgreen:

    Reply

  6. ismail : hehe yummy kan. haha :confusedlot:

    Reply

  7. huhu menyelerakan. ados!

    Reply

  8. cam simple sgt la cover tu~

    Reply

  9. awek seksi ke sbb beli? :up: :up:

    Reply

  10. yeah..klue..banyak tempat makan :up: ..dan juga tempat2 clubing :down: ~~~

    Reply

  11. megat : hehe semua suka nampaknya. hehe 👿

    Reply

  12. adila : hehe simple la senang sket nak paham kan. hehe 👿

    Reply

  13. marzuki : hehe sebab dua2 lah kot. haha ❗

    Reply

  14. lydia : hehe tengok tempat makan je lah. hehe 🙂

    Reply

  15. dulu aku beli klue sbb nak tgk sape2 nak trade / jual barang. then aku tgk page blakang sekali yang part celebrity jawab2 soalan tu sebab kadang2 cam sengal gak ah diorang jawab. dan jugak ye, makan.. hehehe..

    Reply

  16. dulu aku beli klue sbb nak tgk sape2 nak trade / jual barang. then aku tgk page blakang sekali yang part celebrity jawab2 soalan tu sebab kadang2 cam sengal gak ah diorang jawab. dan jugak ye, makan.. hehehe.. 😀

    Reply

  17. landaklaut : hehe yep dulu2 banyak gak la entries makanan kan. hehe 🙄

    Reply

  18. landak : hehe minat gak ko kat klue ek. ehe ➡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge