Cool Series of “Chef At Home” from Chef Michael Smith at AFC

aku suka dengan dapur chef neh.

semua benda ada. style dia pun lain. hehe

dia bukannya prepare dulu semua ingredients

dia just amik sana, amik sini adjer from dapur dia

memang cool la susunan cabinet dapur dia. senang nak amik barang

hehe ikea ke yang design dapur dia ek ?

kat bawah neh plak dia masak tuna. memang simple dowh

nampak senang je dia masak kan. hehe janji semua barang2 ada keliling dia

nampak cool. aku pun nak masak la kalau camni kan. hehe

hehe esok jugak aku carik ikan tuna. mahal ke ikan tuna ni ?

kat bawah neh dia dengan selambanyer masak thai food. cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge