Cool Movie, TV & Concert Posters For Your Inspiration !

aku memang suka la dengan posters yang cool & cun

memang dapat inspirasi nak design apa2

hehe aku dah malas nak tulis apa2

korang click je lah kat bawah neh ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Cool Movie, TV & Concert Posters For Your Inspiration !

  1. wah..bleh wat koleksi nie…

    Reply

  2. aman : tu la kan. cun2 plak tuh posterama. hehe 🙂

    Reply

  3. lydia : hehe testing masuk spam la. hehe 🙂

    Reply

  4. wow, best. boleh tahan design2nyer :XO:

    Reply

  5. q : hehe tu la pasal kan. mmg cool n lawa lah 🙂

    Reply

  6. best..aku memang tengah cari pun theme utk domain baru aku..err ko nie tukar2 theme takde effect apa2 ke?

    Reply

  7. nak tanya lagi..ko buat comment ni guna apa? camna boleh letak gambar kat situ, tak best la gambar aku jadi alien gincu tebal tu..hoho

    sufian coretan terakhir…Virus Internet Explorer Terkini! (lagi security holes dari Microsoft..)

    Reply

  8. sufian : hehe tu yg susah. lepas tukar theme kena check semua. kalo tak harus tukar theme lagi. hehe 🙂

    Reply

  9. sufian : hehe upload avatar kat mybloglog pun ok. lepas tuh dia akan track semua comments kat mana2 blog. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge