Cool “DiGi Hantar FOOTBALL Ke 2016” Box via Utusan Malaysia Online Ads Section !

tadi aku melawat ke utusan malaysia online

jangan silap bukan aku beli utusan ok. aku dah nyampah ngan utusan

cuma kalau online tuh oklah untuk aku menjenguk

sekali masa menjenguk ternampak iklan digi bola kat sebelah bawah tuh

memang cool la iklan tuh. kaler pun cun.

image simple je. hehe

aku memang suka ngan design2 yang simple ala2 kewl giler camni

memang menarik !

aku suka ngan kaler hijau ngan image dia yang rileks tendang bola. haha

topotato sure suka ngan kehijauan iklan neh.

almaklumlah dia kan hijau fanclub. haha

mungkin akan bagi aku idea kalau nak design t shirt or banner in future nanti

tak. aku bukannya full time designer. jangan amik order sempena raya ngan aku ok

apa2 pun respect la pada sapa yang design iklan gerak2 neh kat digi kan

aku suka ! huhu

ok dah. lupakan pasal iklan

moh kita berbuka. apa menu hari ini ?

pehal plak tajuk pasal iklan digi sekali ending ngan berbuka ni woit !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Cool “DiGi Hantar FOOTBALL Ke 2016” Box via Utusan Malaysia Online Ads Section !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. hohoho aku tertarik baca post ni pon sebab nampak gambar iklan yg hijau ni kat negaraku.. hohohoho

    topo’s last blog post..topo pon suka blog kamu…

    Reply

  3. xda mknn..
    sbb br bgn tdo.hahaha..

    tun’s last blog post..emas dan mercun.entri ini ditulis dlm separuh sedar.

    Reply

  4. topo : hehe ko kan suka hijo! hehe :mrgreen:

    Reply

  5. tun : hehe selamba la tido petang2 hehe 🙂

    Reply

  6. dia tido petang jer..aku satu hari dah tido ! haha 😳

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Break Fast with Negaraku!

    Reply

  7. life4hire : hehe giler ah tido satu hari, sure pening 🙂

    Reply

  8. testing…tralalalala 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge