Congrats ! Convocation Kerol 2008 at Politeknik Seberang Perai

hari tuh aku sempat pegi convo kerol

adik aku no 3 neh dapat sijil kat politeknik seberang perai

lepas neh dia akan sambung buat diploma kat politeknik port dickson plak

free download

aisey. dah takde la jalan2 carik makan or cuti2 malaysia kat penang lepas neh kan. petrol pun dah naik so memang just nice la kan. hehe lepas neh jalan2 kat port dickson plak la. jimat petrol sket. haha

aku terpaksa amik cuti sebab nak attend convo neh tau

dah la buat kul 2.30 petang. hehe aku estimate surelah akan habis dalam kul 6.00 petang

then sure malam la jawabnyer aku sampai ke KL nanti. haha dah lah esok tuh kerja

harus je nak amik MC esoknyer kan. haha

anyway congrats kerol ! lepas ni score dalam diploma plak kat PD ok !

masa convo tuh aku ngan adik aku lagi sorang dok kat sunway hotel seberang jaya

dekat la nanti nak pergi ke dewan millenium kat kepala batas tuh kan

ikut highway apa ke nama ntah. lalu sawah padi. ada gak la lalu matrikulasi pulau pinang

boleh tahan jugak la dewan millenium neh kan

punya la ramai bebudak nak amik sijil kali neh. siap beratur panjang giler tuh

lama gak la aku tunggu diaorang nak settlekan semua, penat dowh !

neh teddy bear ngan bunga yang adik aku beli untuk bagi kat adik aku yg dapat sijil tuh

hehe cool la plak teddy bear neh kan. yang lain2 kaler pink ngan hijau. hampeh je !

lepas je keluar dewan, orang lain bergambar kat atas pentas, kitaorang pulun bergambar kat banner or banting tuh. ye lah kan. senang sket nak ingat event apa bila tengok banting tuh

manusia toksah cakap la kan. memang ramai giler kat luar tuh

panas puna der gak. aircond yang power tuh dah tak terasa lagi dah sebab ramai sangat manusia. hehe !

neh plaque yang adik aku dapat. make sure lepas neh maintain belajar kat poli PD plak

nanti boleh datang konvo kat PD plak lepas neh kan. hehe sure lagi happening sebab boleh dok kat hotel PD. hehe boleh makan ikan bakar sekali. haha

tengah syok amik gambar, boleh longgar plak samping tuh

so kenalah ikat balik samping kat dalam tuh kan. hehe

tu dia dia bergambar ngan member2 satu fakulti kat poli tuh

ramainyer giler manusia nak bergambar atas pentas so amik kat tepi dulu lah kan

neh nak amik gambar belakang bendera2 malaysia plak

masa amik neh, still ramai lagi lah yang dok kat atas pentas. haha tunggu dekat setengah jam tuh beb !

neh pingat emas ke mende neh ? haha

overall memang puas hati lah attended convo neh. memang ramai giler manusia

panas plak time tuh. penang memang tengah musim panas la kan

habes je event aku terus chow balik KL

sampai KL dalam kul 10 malam camtu. penat giler. esok kerja beb !

free download

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Congrats ! Convocation Kerol 2008 at Politeknik Seberang Perai

  1. mpcnet : wahhhh ada forum khas untuk geng2 poli ek. thanks for the info 😀

    Reply

  2. anak saya pun dapat tawaran kat politeknik seberangjaya, ambil diploma akaun, mungkin tarikan disini lebih baik, dia menolak tawaran ke matrik dan memilih poli ini, bagus kot poli ni, harap2 begitu.

    Reply

    KNizam Reply:

    nina : alhamdulillah 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge