Confessions Of An Economic Hitman – Sebuah Video Interaktif Yang Senang Difahami!

pernah baca buku Confessions Of An Economic Hitman hasil karya John Perkins?

kalau pernah, anda pasti akan tahu apa yang video di bawah bincangkan

basically kini dunia diperintah oleh kaki-kaki kapitalis yang sentiasa mahukan keuntungan semaksima mungkin

mungkin dunia kita telah kehabisan tenaga sumber asli, mungkin dah sampai ke penghujung kehidupan dunia agaknya kan

apa2 pun aku memang suka dengan style penerangan video yang mcm ni

aku pernah beli buku si perkins ni dulu kat malaysia, tapi kini dah hilang ke mana entah

esok nak beli balik la buku tuh kat saeed book bank jinnah super

nak mentelaah kembali. semua pasal kapitalis sekarang ni kan! hehe 🙂

Economist and writer John Perkins was deeply involved in Washington’s economic schemes to create a global empire. Now he tells RT what’s come out of it – and who really controls the world’s biggest economy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge