Come On Bloggers Malaysia, Let’s Support This “Projek Perpustakaan Anak Yatim”, by Dr Bubbles & IRM Ya !

assalamualaikum & salam sejahtera semua (ayat skema)

hehe kali neh aku nak buat posting serius sket la

tadi aku lepak2 kat blog dr bubbles.

perasan yang dia tengah usahakan untuk dapatkan rm25k

untuk projek perpustakaan anak2 yatim di perak

kesian tau ngan anak2 yatim neh

kita yang punya harta.

punya anak2. punya tetangga

punya family

punya blog

hosting sendiri some more.

lagi ada iklan nuffnang. hehe

punya laptop.

punya masa.

punya tenaga.

punya uang (wang)

jomlah kita menderma sambil beramal ok

tak kisah berapa banyak sumbangan yang kita hulurkan

apa yang pennnttingggg ?

keiikhhlaaasaannnn OK

so apa tunggu lagi. hidup kita dah la singkat je kan.

sementara masih bernafas neh. jomlah kita menderma untuk anak2 yatim neh

memang berbaloi ok.

– – – – –

click je lah kat gambar kat atas tuh

or blog dr bubbles kalau nak menderma ya !

dr bubbles pun ada facebook jugak tau. hehe 🙂

semoga tuan2 dan puan2 dan cik2 blogger mendapat manfaat

dan keredhaan Allah swt.

– – – – –

lagi satu, tolonglah sebarkan berita ini ya

lagi cepat kumpul rm25k

lagi cepat buat library

lagi cepat dapat buku2 tuh semua

lagi bagus

lagi cepat anak2 yatim tuh gembira kan

sila postkan di blog masing2

nak amik gambar2 dalam blog aku ni pun amiklah. hehe 🙂

– – – – –

assalamualaikum…..

renung2 kan dan selamat beramaaalllll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Come On Bloggers Malaysia, Let’s Support This “Projek Perpustakaan Anak Yatim”, by Dr Bubbles & IRM Ya !

  1. Rais Yatim punya projek sebelum bersara ker?

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : haha mana ada la. hehe 🙂

    Reply

  2. bro dah menderma ka?
    hohohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : malam ni aku transfer duit. hehe 🙂

    Reply

  3. fuhuuu~ respect giler promote.
    complete dengan unkitan kisah blogger..
    siap dengan domain bebagai.. hahah tak bleh
    blah seh~

    cayak ar bro RESPECTED

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe bila lagi nak menderma kan. aku tengah transfer duit la ni. hehe 🙂

    Reply

  4. Bagus la ko Knizam..
    Semoga bertambah pahala mu

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe sama2lah kita menambah pahala kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge