Coliseum Cafe n Hotel KL



Coliseum Cafe n Hotel KL, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Aisey baru nak pergi bfast kat sini
Sekali tutop la plak
Baru ingat nak hirup kopi panas sambil makan roti lembut
Cafe neh ada pintu ala2 koboi tau. Hehe
Aku minum kat tingkat 3 menara tun razak je camni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Coliseum Cafe n Hotel KL

  1. Ooo p breakfast ye, ingatkan p kat hotel dia. hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe pi bfast la. hehe 🙂

    Reply

  2. Coliseum tu klasik je namanya

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe tu la kan. dah lama dah cafe neh. dgr cerita roti bakar dia best wooooo hehe 🙂

    Reply

  3. Steak pun sedap kat situ..pekerja kebanyakannya dah veteran..

    Reply

    KNizam Reply:

    nohas : ko pernah cuba ek. wahhhh kena cekidaut neh. hehe 🙂

    Reply

  4. nmpk cam antik je…
    tapi musti sedap la food kedai tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tuh la kan. aku nak pekena ikan bakar sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

  5. hmm….tak penah singgah lagi tempat tu…
    ader dier punye specialities….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe aku suka roti bakar ngan kopi o sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

  6. Best makan kat sini, specialty dia sizzling steak. Pastu steak dia ada spinach hancur…. pon best gak. Hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    dakwan : wahhhh nanti kena cuba la kalau balik msia nanti. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge