Coklat Siput Apekemendentah, Nugget Keras Giler, Coklat Daim & Bounty & The Gang kat LCCT !

perghhh tajuk entry cam gempaq je kan. haha !

this is yet another long posting with pictures only !

aku bagi warning neh. memang banyak giler gambar. haha

hari tuh aku pegi ke kota bharu. buat day trip je. hehe

naik air asia airbus kat bawah neh. memang cool la. sedap seat dia yang baru tuh

masa tuh panas giler beb ! membahang la kan. hehe

klau dah jenjalan2 carik makan ngan cuti2 malaysia haruslah kena membeli sana membeli sini kan

hehe sampai je kat lcct tuh, memang dah tak boleh tahan la nak membeli !

kuasa membeli pun tinggi masa tuh.

so lepas balik je from kb, terus aku membeli belah kat lcct. beli coklat ngan benda2 makan adjer

hehe enjoyz !

memang seronok bila dapat membeli belah camni kan. haha

memang cool rasanya dapat menjinjing coklat2 neh semua sambil berlari2 anak ke parking kereta kat lcct hari tuh. haha. lepas tuh memang sakit la nak membayarnyer kan. hehe 🙂

hehe kat bawah neh bukan coklat. tapi contact number teksi kat kota bharu

aku respect la ngan pemandu dia neh. sanggup tunggu aku pergi kenduri kahwin and then hantar aku balik fom pasir mas ke lapangan terbang pengkalan chepa tuh. memang cool la pakcik ! hehe

kali ni ntah mcm mana aku teringin plak nak pakai express boarding kali neh

biasanya tak pernah pakai pun. hehe

best gak lah kan. orang lain beratur punya la panjang. aku dengan selambanyer naik dulu. hehe

tapi cam membazir pun ader gak. sebab bila aku masuk dalam flight tuh, confuse plak nak dok kat mana. haha tak ke pembaziran namanyer. sekali dok kat seat 2 dari depan jer. aku perasan takde plak 2 seat kat pintu kat tengah2 tuh kan. luas sket la kalau ada seats tuh. hehe 🙂

kalau burung masuk dalam tuh camner ek ? tak rosak ke propeller tu eh ? hehe !

tetiba ada sekumpulan kapal2 kecik neh. mana datang ntah

hehe dah macam design tebuan tanah plak kan. tapi cam cool je.

neh kalau ribut melanda sure habis semua terbang ke sana ke mari neh ! haha

kalau naik flight memang lah tak sah kalau tak amik gambar awan kan

memang syok la tengok awan yang pelbagai bentuk camni. hehe tenang je rasa kan

hah ! ni la dia yang aku beli hari tuh. memang sedap beb !

coklat daim yang memang melt in my mouth katanya. hehe

memang best. kalau beli kat carrefour mahal sket rasanya. hehe ! 🙂

ni plak nugget yang keras giler. sakit gigi aku. tapi bila dah mengunyah rasa best plak

dia cakap akan bagi energy, aku kunyah takde enegrgy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Coklat Siput Apekemendentah, Nugget Keras Giler, Coklat Daim & Bounty & The Gang kat LCCT !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.