Coke Contour Glass, Green Karer Meh

Hehe cun la plak coke contour glass neh kan
Memang lawa giler dowh, sedap je mata memandang
Sedap lagi tangan yang memegang gelas kan
Sesuai utk musim3 perayaan neh kan
Korang dah beli ke eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Coke Contour Glass, Green Karer Meh

  1. dah kumpul daa…
    tapi pink yg kuar mule2 tu aku tak dpt…
    mane nk carik ek??
    skg ni dah ade empat laaa
    biru, hijau, kelabu, purple

    Reply

  2. sama laa.. dah takde dah kaler pink.. yang lain semua dapat.. haish.. kecewa giler tak de kaler pink..

    Reply

  3. semua kaler dah ada kecuali kaler pink.. pergi tanye kat mekdi dia cakap the whole market kat mekdi dah out of stock.. waaaaaah..!! kecewa.. sape ade kaler pink..?!?! naaak..!!

    Reply

  4. ada .. ada.. aku dah ada 2.. kaler green gak.. masih dlm kotak dia, sayang nak bukak

    Reply

  5. Percuma aku naklah.bagi semua percuma dekat aku.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.