Cocktail Night Invitation at Setia Alam Welcome Centre @ 28 June 2008

perghhhh mcm aku cakap sebelum neh setia alam neh mmg active giler

baru2 neh dah siap dah setia alam welcome centre

dia dah ada sales office yang baru. mmg cun siot. besar pun besar

haha aku memang teringin nak melawat welcome centre dia neh

tapi takde masa lah. haha

sekarang diaorang invite plak semua setia alam neighbour pegi ke cocktail night

dah sekali lagi aku akan miss event2 menarik camni haha

sebabnyer ialah sebab aku takde kat kl lah weekend neh

aku nak gi penang masa tuh sebab nak pegi amik barang2 adik aku

aisey melepas lagilah nak join community gathering setia alam camni. haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Cocktail Night Invitation at Setia Alam Welcome Centre @ 28 June 2008

  1. Pingback: Weeheeeee ! Bestnyer Dapat Join “Family & Friends Potrait Session” at The New Setia Alam Welcome Centre ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge