Class Siot Bas Balik Kuantan Neh

Hehe sempat aku singgah pudu hantar adik aku balik ke gambang
Bas transnasional neh akan ke kuantan, bertolak dari puduraya. Hehe
Nampak gempak la plak bas neh kan, surelah selesa neh. Hehe
Lama la plak aku tak naik bas mcm ni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Class Siot Bas Balik Kuantan Neh

  1. bas Trans leh tahan la gak.. selalu gak tukar bas bila bas dah lama.. sepanjang 7 tahun duk di perantauan (:P), nampak perubahan bas Trans ni..

    kat klate, bas Cityliner (under Trans gak) bagus gak ar dia nya bas..

    Reply

  2. hehe dah lame dah diorang start wat nih..plg hampeh time aku bajar tganu jarang bus camni..skg rata2 camni jer sume..hu3

    Reply

  3. Eh adik ko UMP ke??
    Loh baik tumpang aku je…

    Reply

  4. Saya selalu naik bas transnasional! Maklumlah takde kereta! :p

    Reply

  5. bas ni selesa,dan yg paling penting…PANTAS! hahahahahah
    diaorg bawak bas macam bawak F1 😀

    Reply

  6. ooooo, selalu u naik bas ape?
    Transnasional ni ok but pengalaman zaman belajaq dulu naik seat dia agak rapat. so jadi tak selesa bila org depa belakangkan tempat sandar. nak lunjurkan kaki seksa. itu years back la huhuh

    Reply

  7. tahun ni alhamdulillah tak de kemalangan babitkan bas yg ngeri2 , kan?

    Reply

  8. kalau bercakap bab travel dengan bas ni..satu hal yang tak enak : driver bas orang Islam, tapi xnak berhenti sembahyang. Salah siapa? pemandu atau kompeni?

    Reply

  9. nur aina syafika

    aku kalau gi johor aku selalu naik bas ni sebab ayah aku member kawan ngan ayah aku

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.