CityFM Radio English kat Islamabad

Haha dalam banyak2 radio seb baik ada 1 radio english kan
Aku x sempat lagi nak pergi kedai check usb modem broadband
So rumah mmg sunyi sepi, biasanya aku pasang mp3
Tapi kali neh rasa mcm nak dgr radio local islamabad la plak
Mcm biasa semua dalam urdu kecuali radio neh adjer
Jadilah kan nak dengar untuk sementara waktu
Kalau dah ada wireless broadband nanti gua dengar hot fm je lah ok. Hehe siap la nanti bila dah ada tv, pastu cable tv, broadband ngan phoneline nanti. Semua less than rm100 ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “CityFM Radio English kat Islamabad

  1. Ok la tu ada jugak radio Urdu, boleh pandai cakap urdu apa.
    Pasni online radio dah la, jadi cam duduk kat Mesia la plak.

    Reply

  2. huh…all those stuff only cost <rm100?? omg!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.