Cikgu Tinggalkan Dua Mata Dalam Kelas

Hehe ada lagi ke cikgu2 yang buat style mcm neh eh ?
Cikgu bani hassim ?
Dulu2 mungkin sesuai la kot sebab murid2 dulu takutkan cikgu kan. Hehe
Sekarang neh aku x sure la plak
Apa2 pun kalau cikgu x de dalam class mmg surelah akan bising punya
Berborak dan bermain tak hengat dunia punyalah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Cikgu Tinggalkan Dua Mata Dalam Kelas

  1. teringat cerita ttg Cikgu mata4, 2 depan n 2 kat belakang,cikgu ni selalu ckp “Klu sy tgh menulis kat papan hitam, sy boleh tengok siapa yg sembang kat belakang”. Murid2 semua percaya n akan jadi bisu termasuk my sister (Semua pakat cikgu ni ada ilmu hitam. : )

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe ada gak murid2 yang takut eh. hehe 🙂

    Reply

  2. haha.. lawak tol la…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe lawak giler kan. hehe 🙂

    Reply

  3. hahaa.. kelakar.. cikgu skrg kalo buat cmni same gak, budak2 tetap panjat kusi, panjat meja.. nakal x hingat..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe tuh la kan. murid sekarang x makan saman la kan. hehe 🙂

    Reply

  4. Uhuk-uhuk…
    uhuuuk uhuk…

    uhuuk…uhuuuk…

    adoiyyaaii….

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : jangan lah buat mcm tuh tau cikgu. hehe 🙂

    Reply

  5. adoii…
    patutlaa aku terbahak2…tersedak…
    ade org sebut2 nama aku kat sini…

    haha…

    budak2 skg kene layan cara lain sket…cume jgn terlbh layan, nnti makan tuan…susah pulak…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe kalau tersedak kena minum bandung soda tu tau. hehe 🙂

    Reply

  6. Budak2 skang dah advance ma huhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    mantra : hehe tuh la kan. bebudak sekarang dah zaman ps3 lah. hehe 🙂

    Reply

  7. skrg ni cikgu plak yg takut ngn murid2..
    kene kawal perasaan, kawal marah..
    kalo termarah ke ter ape ke, kang ada yg kuar paper.. hmmm..
    zaman dulu gak terbaik.. guru tetap dihormati..
    tp skrg, murid2 dh berani pijak kepala cikgu..
    mungkin salah mak bapak kot sbb xbtol didik anak2 kt umah..
    asyik sibok dgn keje je, x pantau anak2 dok buat ape..
    ntah la.. xtau dh nk ckp.. byk sgt punca bende2 cmni berlaku..

    ~krinnnggg…~

    ok.. jmpe lg esok murid2..
    jgn lupa siapkn keje rumah yg muka surat 40 tu ye..
    hakhak..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe betul2 aku setuju. sekarang mcm kena layan sket budak2 neh. hehe 🙂

    Reply

  8. cikgu batuk ye? da mamam ubat? kehkeh

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe batuk kering tuh. hehe 🙂

    Reply

  9. dan jugak zaman Adobe CS4.. hahaha.

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe bebudak sekarang dah cukop it lah kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge