Cikgu Boleh Saya Kecin



Cikgu Boleh Saya Kecin, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Haha lawak giler ah nengok kartun lat neh
Cikgu tengah ngajar camner nak sebut nak pee
Hehe tengok la seluar cikgu yang sungguh retro tuh kan
Seluar tu mesti seterika guna kanji ngan arang
Tu yang nampak keras giler ah
Terkecin la budak2 belajar dengan chegu neh. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Cikgu Boleh Saya Kecin

  1. hahahaha
    bkn time skolah rendah dulu pun cikgu ajar nak ckp camne jgak ke? hehe

    slalu sebut.. “cikgu, nak kencing”
    cikgu sure tahan kat situ soh ckp betul2 baru dia kasi gi toilet WAKAKAKAKKAAK

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe ni la perkataan pertama cikgu ajar sebab takmo anak murid terkucil dalam kelas kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Kalau kat skolah dulu .. famous ngan kata2x… ” Please teacher..may i go to toilet “

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe ayat paling penting tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  3. teringat masa sekolah rendah dulu.. ada kawan terkencing di dalam kelas..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : hehe kalau sorang ok lagi. kalau dah 2-3 orang maunyer pengsan cikgu kan. hehe 🙂

    Reply

  4. hahaha.. ayat tu memang famous..
    tambah2 time kelas bahasa inggeris..
    memang cikgu aku x bg lgsung ckp melayu..
    ade gak member yg penah terkencing dlm sluar
    sebab takut nk bgtau cikgu.. hahahha..

    pssttt: aku plak penah terberak dlm seluar sbb cikgu yg ngajar aku tu garang, aku takut nk bagitau die.. huhuu :p

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe smeua kena tau sebab semua akan nak terkucil kan. especially kalau cikgu garang. terberak x payah cakap la kan. haha 🙂

    Reply

  5. hehe..hye
    awal2 lagir che gu
    tu
    da ajar
    nk ‘pee’
    camner

    Reply

  6. Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is just cool and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.