Chill End of Autumn Dinner of Cheese Naan & Hot Cadbury Chocolate | Posh Monal Restaurant | Pir Sohawa | Margalla Hill | Islamabad, Pakistan

Live Update: 24 Oct ’10, 10.35am PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

tu dia berapi dan berasap gua cakap lu suasana kat sini
jgn tertipu walaupun nampak mcm panas tapi chill giler ok
aku dah menggigil kat sini seb baik la sempat grab jacket
else xde la aku nak dine out kat luar macam ni kan
dia punya cheese naan mmg terbaek ah kat sini
aku rasa sebab depa ni pakai local buffalo home made kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Chill End of Autumn Dinner of Cheese Naan & Hot Cadbury Chocolate | Posh Monal Restaurant | Pir Sohawa | Margalla Hill | Islamabad, Pakistan

  1. Happening la bro… wow… ambiance well captured. At first sight it was street fight with fire gutting the shops. Looked again.. ahhh the warmth of autumn evening being fanned by this gay[positive word] display of orange and smears

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge