Chicken Tikka Capital Pir Sohawa

Live Update: 26 Dec ’09, 12.33pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Ni kali kedua aku makan kat capital redtaurant kat pir sohawa ni
Mmg sedap siot chicken tikka dia, chicken karahi pun sedap jugak
Aku biasa makan ngan puree adjer. Kalau makan ngan chapati or nan mmg la cepat kenyang
Satu serving boleh makan 3 orang woooooo
Dia akan hidang panas2 depan mata korang, mmg berasap2 la kan
Chicken karahi plak korang order adjer yang pedas, bagi standard aku x de la pedas mana pun. Hehe
Kat atas neh ada cahaya matahari menyinar atas kepala
Tapi sebab dek kat atas bukit tuh yg sejuk giler tuh. Kena pakai jaket siot
Kepala aku pun dah pening ngan kesejukan terlampau kat islamabad neh
Haha lupa plak nak amik gambar chicken karahi ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Chicken Tikka Capital Pir Sohawa

  1. pergh… mujur la time bukak blog ni
    aku tengah menunggu waktu makan.
    chis… sangat jeles…

    P/s: bro.. mane gambar taman kat sana.
    nak tengok ar

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe nanti aku la aku singgah ke taman. now winter la. sejuk giler ok. hehe 🙂

    Reply

  2. Sedapnya.

    Reply

    KNizam Reply:

    eriyza : hehe chicken tikka neh mmg terbaekkk la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.