Cheng, Cheng, Cheng…. Nak Pergi Servis Kereta kat Toyota Service Centre, Cheng Technology Park, Melaka !

haha by the time korang baca entry neh aku tengah drive ke service centre toyota kat cheng, melaka

cheng cheng cheng. hehe

sekarang baru pukul 1300hrs

p/s kalau tak nampak, clik untuk gambar besar dan bakal slow kan broadband anda! hehe

tapi aku dah blah from rumah nak pergi service kereta kat toyota service centre neh

aku nak cuba service kat sini plak

dengar cerita ada sandwich ngan wireless free kat sini

air coffee ngan tea mmg free flow lah kan. hehe 🙂

nanti la kalau sempat aku akan buat live blogging dari service centre kejap lagi

itupun kalau kat cheng neh nanti ada maxis 3g kan

kalo tak maunyer aku kena guna jugak free wireless kat sana nanti kan

hehe kat mana toyota service centre tuh ?

kat bawah neh la dowh !

p/s kalau tak nampak, clik untuk gambar besar dan bakal slow kan broadband anda! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge