Check In Flight Etihad to Abu Dhabi at KLIA

Live Update: 26 Apr ’10, 9.44pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

ni masa adik aku nak check in flight ke AUH
hehe aku suasana masa nak check in
macam2 ragam manusia ok
ada yg excess luggage pastu sempat nak bargain lagi dowh
ada yg gelabah semacam adjer kan
ada yg cool dan rileks adjer mcm frequent flyer adjer hehe
apa2 pun mmg rileks la check in kat KUL ni, x mcm kat ISB wooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Check In Flight Etihad to Abu Dhabi at KLIA

  1. Salam Abg Nizam…
    Lama tak tinggal jejak kat sini…
    Dah balik mesia ropenya…

    Reply

    KNizam Reply:

    atikah : sekarang dah balik semua ke ISB ye hehe 🙂

    Reply

  2. ingatkan knizam yg nak check in..rupa2nya adik ye 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : haha kita kan ISB hehe 🙂

    Reply

  3. knizam Jumaat balik kan . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haah hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.