Charcoal Grill Mix Meat Platter

Haha ni la makanan yang aku lawankan dengan roti nan lembut masa panas, keras nak balik burung gagak kat blog post bawak neh ok
Yang kat tengah tuh chicken tikka, kiri ngan kanan ialah seekh kabab ngan malai boti
Tekak aku boleh masuk chicken tikka adjer, yg lain mmg x leh ngam la ngan tekak aku neh
Hehe tapi chicken tikka tuh bila dah perah limau letak bawang sket mmg sedap woooooo
Serius x tipu punya, wa jujur ok. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Charcoal Grill Mix Meat Platter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.