Channel Express 24/7 Mmg Pantas

Hehe neh adalah antara local news channel yg aku selalu tengok kat islamabad neh
Mmg pantas berita diaorang neh, live coverage somemore ok
Kadang2 aku pelik gak kenapa la army siap bagi detail modus operandi diaorang kat tv kan
Ke saja2 je nak bagi taliban cuak pastu berundur
Setiap hari aku dihidangkan dengan berita2 mcm ni lah ok. Mmg muak doh
Neh pun aku tengah tutup tv, pasang hot fm lagi tenang jiwa kan. Hhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge