“Change Climate Programme” from Setia Alam Welcome Centre

perghhhh active giler ah setia alam neh

aku je yang tak sempat nak join activities diaorang neh. hehe

harituh ada konsert raya dengan dj era (radio no 2 malaysia. hehe) ngan af asrtistes pun aku tak sempat nak pergi. hehe

bz dowh lately neh

every weekend ada jer yang aku nak kena buat. hehe

kali neh pasal environment plak

bagus la setia alam neh

harap2 selalulah diaorang buat activities camni kan

siap ada adopt a project programme lagi kan. hehe

aku pun rasa kalau sempat nanti aku nak adopt a tree lah

bolehlah letak nama aku kat tree tuh

susah2 aku letak knizam.com je lah.

sure lagi glamer dowh ! haha

ishhh rumah belum siap lagi dah plan nak tanam pokok apa

dah la tanah sekangkang kera je kat setia alam tuh

neh yg aku rasa nak beli tanah kat jasin neh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to ““Change Climate Programme” from Setia Alam Welcome Centre

  1. adopt a tree ni cam best je.. meh letak nama Mr Am… hahaha..

    Mr Ams last blog post..Bagi aku Pringles dan Cadbury Black Forest

    Reply

  2. mr am : hehe tu la kan. nanti aku letak sekali nama tuh. hehe 🙄

    Reply

  3. kalau kat FRIM or templers park tu semua pokok dinamakan/tagged, i mean the scientific names la kan

    kawaii desus last blog post..Live life dangerously

    Reply

  4. kawaii : hehe yep semua kena tag. last sekali pegi frim 2006 kot. hehe 😎

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge