Ceri Merah Di Eagle Nest Hotel Hunza Valley

Live Update: 24 Jul ’10, 7.19am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

Hunza Valley ni mmg kaya dengan buah2an tempatan
kat merata2 tempat ada pokok buah2an tau
ni pokok ceri merah depan lobi hotel je ni
kat sini bukak je pintu bilik ada pokok epal dan ceri
kalau lucky ada sekali pokok apricot kuning
apricot berlambak2 kat sini, mmg abundance
puas hati dapat petik sendiri ceri ni dan ngappppp hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Ceri Merah Di Eagle Nest Hotel Hunza Valley

  1. manis tak? aku suka ceri ni. kat moscow menjelang summer banyak ah buah ceri ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : manis woooooo. 1st time aku nengok cherry segar mcm ni hehe 🙂

    Reply

  2. saya pun berhajat utk ke sane…roughly brapa ya budget utk ke sana??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.