Cekidaut Latest Boston.com Big Pictures of Malaysia – Stories from Israel, Tanzania and Malaysia

perghhhh bangga kejap aku bila tengok boston.com big picture kali neh

ada feature pasal malaysia lah ok

korang click kat sini or gambar kat bawah kalau nak tengok banyak lagi gambar2 berkualiti

bangga siot.

walaupun 10 keping je gambar orang2 kat sabah tuh kan

tapi memang best. sebab kehidupan depa nampak happy je kan

area pantai pun lawa siot. memang kena pergi sabah la kan

aku check mmg dah ramai photog yang pergi sana semata2 nak amik gambar diaorang

kesemua 10 gambar diambil oleh reuter’s photog – bazuki

patutnya la gambar lawa giler kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Cekidaut Latest Boston.com Big Pictures of Malaysia – Stories from Israel, Tanzania and Malaysia

  1. Memang cantik gila gambar ni,.,
    Jernih je ari dia kan,

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe tuh la kan. aku plan nak pergi sana la next year. hehe 🙂

    Reply

  2. sampoerna…tempat kesukaan jurufoto..ahhaha..nanti aku pun merancang ke sana

    Reply

    KNizam Reply:

    xmind : hehe aku nak pergi sana la nanti. nak rileks diri drpd masalah dunia yang fana. hehe 🙂

    Reply

  3. Djarum Black is the best kretek!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.