Ceh Apsal La Plak Ada Database Error Ni Eh ?

selamba la ada database error plak masa aku nak wat posting

buat penat je aku taip panjang2 haha

sekali keluar image cam kat bawah

adusssss tau la nak raya sakan kan

takkan serverfreak pun raya sakan kot. haha

korang pun ada kena ke ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Ceh Apsal La Plak Ada Database Error Ni Eh ?

  1. wordpress kan sekarang dah automatically save setiap beberapa minit jika masalah blackout @ database error berlaku?

    mediamalaya’s last blog post..Peluang Mat Rempit ke Paralimpik

    Reply

  2. jgn kata kena ddos lagi la.. ni macam petanda yg ak dapat time kena ddos dulu…hohoho

    izzat’s last blog post..IzzatRuslan.com v4 : Give Me Your Feedback

    Reply

  3. aiseh…takkan la nk kena ddos lg kot ? ❗

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Selamat Hari Raya, ingatlah orang tersayang !

    Reply

  4. mediamalaya : hehe ntah kenapa yang hari tuh takde update. hilang. he geraamammm. haha selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

  5. izzat : hehe petanda ke tu ek. aisey…hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 🙂

    Reply

  6. life4hire : hehe semua comments ko masuk spam masa raya. heeh selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge