Category Archives: treasure + hunt

Giler Ah ! Apsal La Setiap Tahun Mighty Duck Cup Nak Clash Dengan Mother Of All Treasure Hunt (The Sun Motor Hunt) Ni Weiiii ?

again ? :vangry:

clash again ? :vangry:

aiseyyyyyy huwwwaaaa…. 🙄

aisey pening la kepala hotak aku camni 😐

dah la last year nyer mighty duck cup 2007 clash dengan the sun motor hunt 2007

aku sacrificed the sun motor hunt 2007 and attended the mighty duck cup 2007

sekali tahun neh clash lagi dowh ! :vangry:

gerammmmmmmmm ❗

korang pakat ke haper ah ?

kenapa dunia begitu kejam….haha 😐

tapi aku rasa aku ada choice la kot

mungkin aku akan ke manjung untuk attended and organised the mighty duck cup 2008

sure penat giler ah…kerja giler jugak neh. haha 😎

and then kena balik kl malam tu jugak sebab esok pagi2 kul 6.00am dowh !

nak kena pergi ke the sun motor hunt 2008 !

arghhhhhhhh someone please help me ! :mrgreen:

manjung…… bukit kiara…. manjung… bukit kiara… haha :confusedlot:  😥   😳

Tiba-Tiba Banyak Giler Treasure Hunt Kat Malaysia Kali Neh ! Hehe :)

ada banyak rupanya treasure hunt coming soon 😐

just click at the blow image or link to check the hunt that u wanna participate :kiss:

The Sony VAIO Hunt Around The World 2008 – Another Online Hunt!

NPC-Celcom Media Treasure Hunt 2008

Treasure Hunt Merdeka Ria Gemerlapan 2008

Maju Junction Mall Merdeka Challenge Walk A Hunt 2008

The Wire & Wire – ATMAH Motor Treasure Hunt 2008

tuh dia banyak giler kan. hehe yang mana satu nak masuk ni eh..

banyak la plak yang pergi ke penang. mentang2 baru dapat unesco world heritage site

details semua dalam treasure hunt malaya ya 😮

“Treasure Hunt Malaya” – Yet Another Treasure Hunter Blog from Malaysia !

everybody…. announcing the birth of “TREASURE HUNT MALAYA” blog

with tagline “yet another treasure hunter blog from malaysia” !

aku dah banyak sangat post pasal treasure hunt yang aku masuk kat sini kan

so aku rasa it’s time for me to create a niche blog that focus on treasure hunt only

i mean treasure hunting in malaysia

masa aku ngan team aku mula2 masuk treasure hunt tahun 2006 dulu, one of the main problem is to find a one stop centre for all treasure hunting in malaysia. memang susah beb nak cari info masa tuh

ada la a few blog yang aku masuk but not all yang lengkap and ada jugak yang outdated. hehe

so aku pun buat la category khas dalam blog KNizam Artwerk pasal treasure hunt.

tujuan aku satu adjer, nak collect all the news about treasure hunting kat malaysia

and then nak post semua pengalaman2 aku masuk treasure hunt. hehe

feel free to bloghop and bookmark TREASURE HUNT MALAYA kawan2 ! hehe 🙂

aku akan stop post pasal treasure hunt kat blog ni starting from 02 July 2008.

jumpa anda di TREASURE HUNT MALAYA ya !

Toyota Eco Youth Online Hunt 2008 – I’ve Got This KFC Voucher Meh !

hari tuh aku cuba2 la masuk this toyota eco youth online hunt 2008

1st time nak masuk online hunt kan.

hehe susah gak la soalan2 dia

ada 2 or 3 soalan yang aku main belasah adjer. ntah betul ntah idak

sekali dalam 2 minggu lepas aku masuk tuh, aku dapat surat from toyota

ingatkan surat kemende. sekali buka2 adjer nampak kfc voucher

perghhhhhhh dia bagi kfc voucher la untuk aku ! haha

so generous kan. tak pernah masa hunt aku dapat voucher. biasanya lepas hunt baru dapat

hehe michael pang pun dapat gak voucher tuh. cool kan mike ! hehe

Malaysian Franchise Association @ MFA Walk Hunt 2008 @ 28 June 2008

cam best plak biler dah start masuk walk hunt neh kan

hehe weekend neh ada lagi walk hunt 2008

tapi aku dah penat la. nak rest kejap.

lepas neh nak masuk mother of all treasure hunt plak. hehe 🙂

just click here to see all the treasure hunt schedule in malaysia for 2008 ! hehe

Kembara PERTAMA 2008 – Confuse @ Karak Tan, Spaghetti Lunch @ Maran, Pulut Santan @ Temerloh, Engine Mati + Fuel Problem @ Kuantan & Lepak2 kat Cherating Legend Resort

haha amik ko tajuk posting yang panjang giler.

sure mengelirukan crawler2 google tuh kan. padan muka. haha

lepas selamat makan2 burger dan kekenyangan, kitaorang continue hunt kali neh masuk ke plaza toll gombak

nak ke pantai timur kali neh. hehe dengan confidentnyer terus masuk ke karak highway

then clues seterusnya berada kat pekan karak. melilau la semua kereta2 nak ke karak kan. hehe

kitaorang pun melilau gak la carik clues kat sini

1st time dowh aku masuk ke pekan karak neh.

tuh la pasal kan, kalau takde treasure hunt camni, takdelah aku nak pegi ke pekan karak neh kan

kat sini

kitaorang memang akan ingat sampai bila2 pasal satu clue “karak tan”. soalan dia senang adjer tanya “di manakah karak tan”. ingatkan nak kena anagram ke mende kan. then terpusing2 la aku nak mencarik clues neh. naik give up pun ader. haha

sekali masa nak membeli pisang, termasuk ke area satu kedai. then kitaorang perasan ada satu signboard yang ada perkataan karak tan yang kecik giler. haha amendelah coc neh kan. memang nak menjerat aku lah masa neh. kecik giler siot. kena datang dekat2 baru la nampak kat mana perkataan “karak tan” tuh. hehe