Category Archives: Nathiagali

[37 Photos] Postcard of Autumn Colors From Pakistan (Part 2/2) | #Instagram Photos | Islamabad | Pakistan

Ini adalah sambungan daripada blog posting koleksi gambar-gambar ketika Musim Luruh di Islamabad.

Terdapat juga koleksi di tempat lain yang agak jauh seperti di Skardu di Wilayah Baltistan.

Musim Luruh di Islamabad agak singkat.

Percaya atau tidak jika saya katakan yang saya tak perasan langsung akan suasana ceria Musim Luruh semasa saya mula-mula sampai di Islamabad pada bulan Oktober 2009.

Tiada koleksi gambar dedaunan kemerahan pada tahun itu!

Apa-apa pun kita layan dulu gambar-gambar Musim Luruh yang sempat saya rakamkan melalui instagram di bawah ya.

[ 1 ] Head #Marala | River #Chenab | Gujrat Village | Wetland Park | iPhoneography | #Winter 2013 | Road Less Travelled | Near #Sialkot | #Punjab Province, #Pakistan

[ 2] United Colours of Autumn | Red Leaves of Chinese Tallow Tree | #Autumn 2013 | #F-7/4 Park | #Islamabad, Pakistan (at F-7/4 Park)

[ 3 ] United Colours of Autumn | Red Leaves of Chinese Tallow Tree | #Autumn 2013 | #F-7/4 Park | #Islamabad, Pakistan (at F-7/4 Park)

[ 4 ] United Colours of Autumn | Red Leaves of Chinese Tallow Tree | Makkan Charbi | Vilayiti Shistum | Sapium Sebiferum | #Autumn 2013 | #F-7/4 Park | #Islamabad, Pakistan (at F-7/4 Park)

[1 Gambar & 1 Video] Salji Sudah Mula Turun Di Pergunungan Murree & Nathia Gali | Pakistan

Semalam saya tengok berita dah turun snow la kat area murree

Kat samaa news pun ada juga.

Sudah berkira-kira untuk singgah ke Murree hujung minggu ini.

Day trip rasanya kot. Malas nak duduk lama-lama dan membeku di Murree.

Depa bagitau kalau nak stay hotel, better choose hotel pc bhurban

Saya dah check website memang sungguh gah hotel ni, service tak tahu lagi la kan. hehe 🙂

Click kat gambar atas nak tengok banyak lagi ok.

Tapi tak pasti mahu singgah atau tidak ke Murree kali ini.

Rasa macam malas pun ada sebenarnya. Malas dek kerana suhu sejuk beku di sana.

Sekarang, mana pula perginya sarung tangan musim saya ya ?