Category Archives: Peshawar Mor

Summer Flowers Start to Bloom, Islamabad Nursery Centre, near Peshawar More!

lepas berjogging kat fatima jinnah park F9 aku terus pergi beli air mineral

perghhhh penat giler beb. lama giler gua tak berjogging pepagi mcm ni

kat islamabad neh kul 8 pagi lagi dah start panas nak mampus woooo

kena pakai topi ok. sebab baik la lady gaga ada temankan gua dengan bad romance masa jogging haha

lepas jogging terus menapak ke nursery berhampiran

hari tuh masa gua lepak2 kat serena hotel, ada perasan kat area pastry cafe tuh ada tanam pokok bunga lawa giler dowh

gua hengatkan bunga rose sekali bukan. mamat pastry tuh cakap tuh bunga2 musim panas di pakistan

memang lawa siot. terus gua teruja. bunga2 chenta layu di udara. eh ternyanyi bersama misha omar plak

ye lah kan dah nama pun musim bunga so kenalah meramaikan produk bebungan kat rumah kan

nanti bosan la palk. lagipun nanti senang la kalau nak lepak2 kat taman bunga

sambil menghirup teh elaichi dengan madu.

perghhhh harus boleh lepas seharian kat laman gua nanti ok

gua ada satu lagi target lepas neh

nak mengunjungi plak ladang pokok bunga matahari