Category Archives: Kuala Kangsar

Damai Homestay kat Kuala Kangsar – Satu Lagi Penginapan Best Terbaru di Kuala Kangsar !

perghhhh aku perasan dah banyak la homestay kat kuala kangsar neh kan

dulu2 masa aku belajar kat kuala kangsar, memang limited giler penginapan kat kuala kangsar

yang ada cuma rumah rehat kuala kangsar ngan hotel double lion adjer

kadang2 kalau famili aku turun kuala terpaksa tido kat ipoh ok

kadang2 singgah taiping nak tido then turun balik ke kuala kangsar

hehe sekarang dah ada safari resort, dah ada homestay dan banyak penginapan budget kat kuala kangsar

so senang la kalau siapa2 nak melawat kuala kangsar kan

aku mmg suka turun kuala kangsar neh, memang aman damai adjer bile singgah kualer neh ok

mmg dunia terasa akan berhenti seketika kalau korang pergi melancong ke kuala kangsar

serius gua tak tipu punya. banyak benda yang boleh dibuat kat kuala neh ok

ada macam2 tempat bersejarah yang boleh dilawati dan banyak makanan dan minuman yang nak dicuba

aku mmg akan selalu la turun kuale sebab aku coach hockey team mckk (mighty duck project 2010)

tapi serius la mmg mendamaikan kalau dapat bercuti ke kuala kangsar ok.

– – – – –

Assalamualaikum..nizam..

Jambatan Sg Kangsar

Jambatan Sg Kangsar, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Kat Sg Kangsar ada jambatan neh
Dulu masa Kuale banjir mmg sampai le ke jambatan neh
Right kat sebelah jambatan ni la ada Medan Cendol dan Laksa kuale !