Category Archives: Pahang

Perghhh Kan Ke Best Kalau Boleh Cuti2 Malaysia kat Villa Rayhan, Al-Sakinah River Lodge, Janda Baik !

perghhhhh teruja la plak aku nak bercuti ke janda baik mcm neh

korang tengok jelah al-sakinah river lodge neh

dah la ada kolam ikan

memang la best kalau dapat lunch or dinner kat gazebo sebelah lodge tuh kan

ngadap plak kolam ikan yang tenang adjer

malaysia, truly asia lah camni !

ada plak sungai yg mengalirkan air sejuk giler

perghhhhh neh mmg betul2 cuti2 malaysia lah

siap la lodge neh akan termasuk dalam senarai lodge aku kalau aku singgah ke janda baik nanti

p/s – aku x pernah sampai lagi la ke sana. hehe 🙂

ada sapa2 dah sampai nak recommend accommodation or jjcm kat sana ke ?