Category Archives: koleq + kuale kangsa

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H, Maaf Zahir Batin | Daripada Yengkoz ’94 | Perutusan Khas Syed Khalid, Presiden Batch

cayalah presiden, akhirnya ada jugak uchapan khas presiden untuk semua ahli batch

selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin buat yengkoz 94

dah dekat 16 tahun kita meninggalkan bumi kuale rupanya ek

berhati2 di jalanraya, ingatlah orang yang tersayang yo!

dengarkan dan saksikan perutusan khas syed khalid sempena aidilfitri kali ini

jumpa raya nanti !

MCOBA Futsal 2010 @ 31 July 2010 @ Sports Planet Subang Grand

malas nak cakap banyak, korang click je lah kat gambar bawah ni ok

or susah2 sangat click sini je lah – official mcoba futsal 2010 blogpage

tahun neh mcm biasa aku x sempat nak masuk. dah dok kat ISB nak buat mcm mana ye dak

let the game begins !

yengkoz 94 akan hantar 1-2 teams agaknya.

amik gambar banyak2 weiii

“Mighty Ducks Project – MCKK Hockey Revival Program” Is On Facebook!

click here to go to the facebook fan page

Good Luck to MigDuck (MCKK) Hockey Team – Hockey U-16 North Zone Championship 2010 at Turf Pitch, Sg Petani Kedah

mcm biasa since aku dah ada kat south asia, hanya boleh bagi financial ngan moral support je la kat bebudak neh kan

rough and pak tuan syed dah ada kat sungai petani pagi tadi

the whole team plus the most dedicated teacher & coach in the world – mr thaman singh (my ex coach for MCKK U-14 & MCKK U15 in 1990-1992) and mr pala dah ada di sungai petani

i will miss the turf pitch there. we did celebrated at the pitch when we did qualfied for the national championship in 2008

banyak sangat drama at sungai petani, haha aku tak jumpa la plak old blog posting tuh

will be missing the boys, the jerseys, the turf pitch, asam boi, jalan2 cari makan at sungai petani, star’s cheer mckk kopi o, the last finale is against seratas in 2008

tahun neh, based on noni kapet’s report (yes! we did blog live at 3am), aku rasa the boys akan go all the way to the final

good luck boys!

Al-Fatihah & Salam Takziah Buat Keluarga Allahyarham Muhammad Ikhwanul Ashraf @ Chamakh – Ex-MigDuck MCKK Class of 2009

baru je aku terima news ni pagi ni. shocking news indeed.

al-fatihah dan salam takziah buat keluarga allahyarham chamakh

He’s one of the goalie for the MigDuck Program at koleq (the one wearing MigDuck Rain or Shine Grey T-shirt below)

– – – – —

source here

March 22, 2010 11:13 AM

Son Of Media Prima’s Manja Ismail Dies In Road Accident

PETALING JAYA, March 22 (Bernama) — Muhammad Ikhwanul Ashraf, 18, the youngest child of Media Prima Group Editor (News and Current Affairs) of TV7, TV8, TV9 and Radio Networks Datuk Manja Ismail, died in a road accident in Subang Jaya near here early Monday.

Selangor Public Order and Traffic chief Supt Che Hussin Omar said Muhammad Ikhwanul Ashraf lost control of the car he was driving and it crashed onto the kerb while proceeding from the Persiaran Kewajipan intersection towards Jalan SS19 at about 4.30am.

He told Bernama the teenager was hurled out of the vehicle in the crash and died on the spot.

Muhammad Ikhwanul Ashraf’s mother, Datin Norzita Abdul Samad, said her son would be buried today at the Bukti Kiara Muslim cemetery after the Zuhur (afternoon) prayers and prayers at the USJ9 mosque in Taipan, USJ Subang Jaya.

MCOBA Old Boys Weekend @ OBW 2010

ok mcm biasa aku akan terlepas lagi la obw tahun ni kan

mmg x sempat nak balik msia pun. lambat lagi nak balik msia ni

*images above from mcoba facebook

apa2 pun good luck to the hockey team @ migduck team vs the oldboys at saturday morning

last year we all jual t-shirt and bukak gerai or kapet yengkoz

this year x sempat nak buat apa2. byk sangat committment lain ni

welcome back to kuale!

– – – – –

click here for details – mcoba facebook + mcoba website + obw2010 schedule