Category Archives: hockey + turf

The Official TVC feat Priyanka Chopra, Sehwag & Rathore – For Hero Honda FIH Hockey World Cup 2010 @ New Delhi, India

hehe dah ada tvc rupanya ek

baru aku perasan tadi dowh

bollywood tu beb buat tv c neh ok. hehe 🙂

layan je lah iklan sempena hero honda fih hockey world cup 2010 kat india weekend ni ok

hero honda dhak dhak go !

hehe 🙂 mcm tu lah bunyilah at the end of the tvc tuh

kan ke bagus kalau aku ada kat stadium sekali nanti kan. hehe 🙂

The Launch of The Official Website for FIH Hero Honda Hockey World Cup 2010 at New Delhi India & Watch Live Streaming Video of the Games! Nor Forgetting the FB & Twitter for FIHWC2010!

wahhhh ni yang best ni kan

official website for world cup hockey 2010 yang dijangka bakal berlangsung di new delhi weekend ni dah up dah

click kat sini kalau nak tengok official website tuh!

so bolehlah dapat update online lepas ni kan

aku hengat nak pergi, tapi bila fikirkan pasal safety reason, terus tak jadi

malaysia tak masuk final world cup 2010 kali neh sebab kalah masa qualifying match dulu

so sokong pakistan je la kali neh. hehe 🙂

opening match pun between pakistan ngan india. sure lah akan sengit gila kan. hehe 🙂

best woooo world cup ni

kali neh mmg betul2 connected online lah

sebab world cup hockey 2010 dah ada facebook fan ngan twitter page sekali

siap ada live streaming lagi. tapi kena  bayar la plak dowh

in euro some more the fee for live streaming kan. hehe 🙂

2010 Men’s Hockey World Cup at New Delhi, India @ 28 Feb until 13 March 2010 !

walawei sebelum ada world cup bola june-july 2010 akan ada world cup field hockey dulu next weekend

memang best wooo. aku hengat lagi dulu malaysia pernah jadi host masa 2002 kat bukit jalil

aku sampai sanggup amik cuti travel all the way from jb ke bukit jalil nak tengok world cup

kali neh world cup akan berlangsung selama 2 weeks di new delhi india

rasa mcm nak pergi tapi mcm masa takde la. banyak kerja dowh

nak amik cuti 2 weeks mmg la mcm mustahil kali ni. hehe 🙂

nak balik kl lagi nanti kan. so nampaknya aku kena tengok melalui cable tv je lah

mungkin best gak kalau tengok kat rumah compared kalau pergi stadium

plus safety reason lagi kan. hehe 🙂

dah la malaysia tak qualifed kali ni. benci giler ah!

biasanya malaysia masuk world cup hockey, kali ni tersangkut masa qualifying hari tu

so team mana lagi aku nak sokong kalau tak team pakistan kan. hehe 🙂

kalau nak tengok match schedule sila click sini ya

senarai team dalam pool a ngan b adalah seperti di atas

BDO Men’s Hockey Champions Challenge 2009 @ Salta Argentina !

perghhh mcm dah lama la plak x tengok international hockey game kan

dulu2 masa kat malaysia selalu la layan kalau ada game kat bukit jalil tuh

paling best malaysia jadi tuan rumah world cup hockey men 2002 lah

click je kat gambar atas tuh kalau nak tengok official website champion’s challenge 2009 neh ok

x sangka plak ada tournament hockey neh kat salta argentina

korang biasa dengar pasal champion’s trophy kan

top 6 in the world akan compete dalam champion’s trophy setiap 2 tahun.

dan semenjak 2001, fih dah perkenalkan satu lagi tournament baru iaitu champion challenge

ni khas untuk the next top 8 lepas top 6 tadi

top 8 in the world neh akan main dalam satu tournament

champion akan berpeluang beraksi kat chanpion’s trophy the next year

so far favourite pakistan la sebab pakistan no 7 in the world ranking men hockey sekarang neh kan

– – – – –

source here

The BDO Men’s Champions Challenge 1 starts on Sunday in the northern Argentinean city of Salta. This competition was created by the FIH in 2001 and features the 8 teams just behind the elite top six currently involved in the Champions Trophy in Melbourne.