Scale of Pakistan Flood Crisis Unimaginable (UNICEF) – Lepas Ni Lagi Teruk Sebab Autumn/Winter Is Coming

memang teruk banjir besar di pakistan kali ni. aku rasa paling teruk lagi 2 months

masa tuh area mcm kalam and swat valley akan turun snow. surelah temperature akan drop giler2

macam mana la depa nak survive dlm khemah2 tuh kan. dlm building pun sejuk giler

ini kan plak dalam khemah2. kesian depa ni.

esok insyaAllah aku akan ke sukkur, nak melawat powerplant aku kat mirpur mathello tu

mcm dah lama plak tak singgah ke sana kan. ada 1 engineer malaysia yang x balik beraya

so nak melawat dia dan kalau sempat nak hulur sumbangan kepada mangsa banjir di kawasan sana