Banjir Toxic di Hungary – Bukan Banjir Biasa Ni Beb !

seriously masa aku tengok video ni aku terfikir yang ni bukan banjir biasa ni

ni mmg bajir kilat yang teruk ni. lagi teruk sebab ianya toxic warna merah

kalau air boleh la kalau nak jalan2 dalam air kan. kalau dah toxic ?

Scale of Pakistan Flood Crisis Unimaginable (UNICEF) – Lepas Ni Lagi Teruk Sebab Autumn/Winter Is Coming

memang teruk banjir besar di pakistan kali ni. aku rasa paling teruk lagi 2 months

masa tuh area mcm kalam and swat valley akan turun snow. surelah temperature akan drop giler2

macam mana la depa nak survive dlm khemah2 tuh kan. dlm building pun sejuk giler

ini kan plak dalam khemah2. kesian depa ni.

esok insyaAllah aku akan ke sukkur, nak melawat powerplant aku kat mirpur mathello tu

mcm dah lama plak tak singgah ke sana kan. ada 1 engineer malaysia yang x balik beraya

so nak melawat dia dan kalau sempat nak hulur sumbangan kepada mangsa banjir di kawasan sana

Video & Images of Giant Sinkhole in Guatemala City & The Latest Sinkhole at Southern China

mak aihhh dah ada banyak la plak giant sinkhole ni eh

hari tuh kat guatemala city, besar giler beb

memang scary, takde siapa tahu kedalaman sebenar lubang gergasi ni

ye lah siapalah yang berani nak turun kat dalam tu kan

ni giant sinkhole kat guatemala city

yang ni plak yang terbaru kat southern china.

mmg scary lah!

Matter of Time Before Massive Quake Hits, Warn Experts (Malaysian Insider)

read the full article here

avoid the seas fellas !

Tremors Also Felt in Office Blocks at Malaysia Today! (With Videos by The Star)

ramai jugak yang rasa gempa bumi tadi eh

seb baik aku dah blah awal sket.

by kul 6 petang aku dah ada kat federal highway

kalau dulu masa kerja kat tm tower, lagilah scary kan

– – – – –

source here

An earthquake measuring 7.9 on the Richter scale hit southern Sumatra Wednesday evening. The StarOnline.tv interviewed several office workers in Petaling Jaya.

Deadly Tsunami Strikes Samoan Islands @ 30 Sept 09 (With Videos Al-Jazeera)

tsunami yang melanda samoa kali neh terus jugak la

walaupun tak seteruk acheh dulu kan

harap2 tak banyak la kematian dan kemusnahan harta benda

bencana alam memang selalu melanda la lately neh kan

– – – – –

source here

Nearly 100 people are thought to have been killed and many others have been injured in the Samoan islands after a powerful earthquake triggered a series of tsunamis.

The 8.3 magnitude quake hit between the islands of Samoa and American Samoa just before dawn local time.

Witnesses reported seeing waves up to five or six metres high.

Al Jazeera’s Azhar Sukri reports.