casio exilim ex-s880 & youtube ?


masa mula2 aku tengok iklan digicam baru casio ni kat paper pagi tadi, mati2 aku ingatkan yang camera ni ada technology baru ie boleg connect terus ke internet and then upload terus ke youtube without connecting ke pc. sekali aku silap daaa. rupa2nya kena sambung kat pc dulu and mungkin dengan 1 touch button boleh terus upload ke youtube. hehehehe buat kamjat aku je pepagi masa tengah breakfast tadi. hampeh je 🙂

korang click je la kat sini kalau nak tahu pasal digicam baru casio neh ok 🙂

 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge