Carik2 Rumah Sewa kat Taman Politeknik, Port Dickson & Nasi Lemak Malam Jer ! Hehe :)

hehe kali neh aku nak post pasal taman politeknik pd plak. hehe

hari tuh masa aku register adik aku masuk politeknik pd,

dia tak dapat dok kat dalam so kenalah carik rumah sewa kan.

so apa lagi meround la kitaorang mencarik rumah sewa

sempat la jugak snap a few pics kat sini kan. hehe

ni sapa la plak yang mengada mengecat pili bomba neh

dah macam aiskrim matkool plak kan. haha

everything is bloggable items ok.

aku bukannya apa post pasal neh. nanti senanglah kalau ada future student poli pd nak carik rumah sewa kat sini. senang la dia nak call ke haper ke. hehe

masa jalan tuh jumpa plak signboard neh. hehe

haha kat bawah neh ada jual nasi lemak. tapi malam jer ok. hehe

goreng pisang plak siang jer. hehe

ada satu rumah tuh memang best giler view dia

mengadap ke tasik gitu

sekali bila dah call rumah tuh dah kena booked la plak. aisey ! haha

rumah2 kat taman poli neh memang kecik aku tengok

tapi seswai la ngan bebudak study kan. nak wat per rumah besar2 kan. haha

nak study bukan nak buat cyber cafe kan. hehe

ni contoh rumah sewa nyer sewa kat sini

takde la mahal sangat

standard la harga sewa kat pd kan. hehe

so sapa2 student nak masuk poli pd and then tak dapat dok dalam,

boleh lah carik rumah sewa kat taman poli neh. hehe

ok aku nak tidur. aku dah penat

rumah dah la black out. haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

56 responses to “Carik2 Rumah Sewa kat Taman Politeknik, Port Dickson & Nasi Lemak Malam Jer ! Hehe :)

  1. salam,maaf ye ck hasmin sy memang tengah mencari rumah sewa di taman intan duyong 2.tapi sewa RM450 tu terlalu mahal lah.tak boleh kurang lagi ke?coz kawan2 saya yang menyewa disana bagitau taman intan duyung tu sewanye kalau rumah tengah stndart RM200-250 je kalau rumah tepi pula RM300.kalau boleh dikurang kan sewa nya saya berminat untuk menyewa.saya ada 3 org anak,saya dan suami.no tel 017-8482844

    Reply

  2. hi..leh tnye x sape2 de rumah untuk disewa di area PD..sy urgent..kalau boleh tuk kemasukan pertengahan bulan december ni..tuk family..2 org jer..klau boleh bajet kami kurang drp rm280 sebulan….boleh hubungi saya..017-9611693

    Reply

  3. salam semua..de sape2 nk bg sewa bilik/rmh area jalan pantai..kemasukan segera..de apa2 maklumat blh sms/coll no ni..0137425376

    Reply

  4. salam semua…de sape2 de rumah/ bilik utk disewa area smk raja jumaat, pd. apa2 mklumat blh sms/ call k no ni 013-9669328. terima kasih..

    Reply

  5. rumah untuk di jual di tmn politeknik port dickson negeri sembilan
    no.536 lorong 7 jln politeknik.harga boleh di runding,yang berminat sila hubungi saya
    019-2567951

    Reply

  6. Sesiapa (perempuan) nak sewa bilik,boleh hubungi saya untuk sesi Disember 2012. Boleh masuk bulan satu ni sbb skrg rumah dah full. Apa2,email hniamiera2@yahoo.com. Tq

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge