Cari Mentol kat Faisal Market

Live Update: 20 Dec ’09, 4.54pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Untuk yang x tahu kat islamabad ni normally semua tempat panggil market
Bukanlah actually nyer pasar kesemuanya kan
Market neh mcm a row of shoplots kah kiranya kan
Kali neh aku nak singgah ke faisal market
Nak cari mentol lampu kuning yg dah terbakar kat rumah tuh. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Cari Mentol kat Faisal Market

  1. ko speaking ke kat sana? Ke ko tau bahse diorang. Islamabad tue kat mana senanye ha? HAHA!

    Reply

    KNizam Reply:

    smaanosuke : haha ko google je la kat mana islamabad neh. hehe 🙂

    Reply

  2. erm, i ingatkan u still kat m’sia. the environment mcm kat m’sia je ek

    Reply

    KNizam Reply:

    red : haha actually environ mcm kat malaysia tahun 70an dulu2 hehe 🙂 lama siot x balik kuale. ehhe 🙂

    Reply

  3. mentol nak wat ape bang . heheheh

    Reply

    KNizam Reply:

    zuwairi : nak ganti mentol yang dah terbakar ler hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge