Caravansary – Kitaro & Caravan – Kitaro feat Pages

dah lama rasanya aku tak dengar kitaro neh

dulu2 mmg aku ada cassette kitaro neh. sedap lagu2 dia kan :up:

memang sungguh syahdu je ➡

aku rasa lagu2 kitaro pun banyak gak yang masuk filem ngan drama2 famous

masa tuh rasanya x ramai instrumental songs mcm kitaro, kenny g etc

tapi mmg best la layan kitaro cuti2 neh kan. hehe :mrgreen:

thanks to blogger ali for the links !

this instrumental title is from kitaro’s album tenjiku from the year 1983 who was part of the silk road anthology

it’s a beautiful instrumental song…

official website of the artist :
http://www.domo.com/kitaro/

source here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Caravansary – Kitaro & Caravan – Kitaro feat Pages

  1. mendengar muzik ala kitaro membuatkan aku seperti taukeh pusat seni mempertahankan diri..

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : haha best wooooooo lagu2 dia 🙂

    Reply

  2. lagu lame nih..aku rase ade cd lagu kitaro ni dkt rumah..nak kene buat operasi mencari & mendengar nii..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : wahhhhh ada cd eh. best tuh ! hehe 🙂

    Reply

  3. kalau ada boleh la upload, kongsi dengan kengkawan.

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : aku download from youtube je. hehe 🙂

    Reply

  4. Memang selalu martial arts keluau lagu KItaro sebagai background…

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe tapi mmg best la. sedap je lagu dia kan. hehe 🙂

    Reply

  5. eles, drama melayu pun ada guna. he3

    Reply

    KNizam Reply:

    marzuki : hehe tuh la kan. berlambak2 guna 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge