Car Wash at KKClub



Car Wash at KKClub, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe petang2 panas mcm neh sesuai la plak nak basuk kereta kan
Pagi tadi matahari mcm x nak keluar adjer, mendung je kan
Adakah malam tadi malam 1000 bulan ?
Hehe selalu gak la aku cuci kereta kat sini, sebab ni area club
So rileks la sket dok kat sini kan
Aku x jadi ahli club neh walaupun aku dah dok sini since 2003. Hehe
Ok kereta dah siap, nak chow chin chauuuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Car Wash at KKClub

  1. kalau ikutkan kitab, ada potensi malam tadi since kita puasa hari Sabtu..so Lailatul Qadr jatuh ke mlm ke 23….tapi kena amik kira global jugak, malam tu sekali jer….tak kira di ceruk mana dunia pun hehehe

    cantik kereta sudah berkilat, selamat hari raya

    Reply

    KNizam Reply:

    etomyam : hehe malam tadi pun malam 1000 bulan gak kot. sebab pagi tadi hujan lebat. matahari mcm tak nak keluar adjer pagi neh hehe 🙂

    Reply

  2. kat sini pun mendung juga pagi tadi…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe lepas dah basuh kereta baru perasan dah mendung. hehe 🙂

    Reply

  3. arini pon mendung.. kt penang

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : hehe mendung tak bererti hujan la plak kan. hehe 🙂

    Reply

  4. nasib tak bawa kete…tak yah nak basuh2 lagi…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : hehe best wooooo. teringat masa zaman aku bawak motor muda2 dulu. hehe 🙂

    Reply

  5. ko pakai kete ape ?
    perdana ?

    Reply

    KNizam Reply:

    odin : hehe kereta biasa2 adjer tuh ok. hehe 🙂

    Reply

  6. aku pun tak basuh lagi kete.. nak basuh kat wisma negeri malas plak…

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : eh free ke kalau basuh kat sana ek ?

    Reply

  7. mana dtg free..
    bayau le

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : la ingatkan free tadi. hehe 🙂

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin 🙂

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.