Cantiknya Gambar Sampan Ni Dalam LIBUR June 2009 !

giler ah !

aku mmg selalu terbeli magazine senan cover dia lah

haha kali neh mmg aku betul2 terpikat dengan cover libur neh

gambar sampan kat tasik buatan yang sungguh best kan

gambar neh kat tropical spice garden kat teluk bahang penang

aku dah pernah pergi dah dulu. mmg best

siap ada kedai makan atas pokok lagi dowh

boleh minum air herba lagi ok. hehe :)

check out the magazine at the nearest newsstands ok !

p/s – janganlah asyik baca tanpa bayar je yeop !

4 thoughts on “Cantiknya Gambar Sampan Ni Dalam LIBUR June 2009 !

  1. Memang aku perasan bro dah banyak gak post pasal COVER majalah LIBUR nie…..tak dinafikan memang fotogenik…hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : sebab aku tetiap bulan akan beli. nak dapat idea nak pegi cuti2 malaysia lah. hehe :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge