Canon EOS 5D Mark II Review – Dah Sampai Seru Nak Pakai dSLR Tak Lama Lagi !

tetiba terasa mcm dah sampai seru nak pakai dSLR la plak

selama ni bila aku travel, bila nampak landscape yang cun, terasa geram je

tambah2 lagi bila digicam or iPhone4 takleh capture landscape dengan cun

so it’s time to buy a dSLR la kot. kena banyak belajar lagi ni hehe 🙂

jom kita tengok review untuk dSLR canon 5DMII ni. mcm best je ni

kena tengok review dulu before terasa nak beli next week!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Canon EOS 5D Mark II Review – Dah Sampai Seru Nak Pakai dSLR Tak Lama Lagi !

  1. pergh. lepas ni blog bro kene gune CDN la. gambar mesti nak wide and large punya. haha. i suggest have a look in adobe lightroom jugak. 🙂

    Reply

  2. jgn beli satu 5D Mark II.. kena beli dua bang nizam tewww.. ekeke

    Reply

  3. dah lama teringin nak pakai dslr.. bila dah cukup je duit.. ade je hal lain yang perlu didulukan… huhuhu

    Reply

  4. Banyak duit pedehal…. Memang lagi gempak lah gambar lepas ni

    Reply

  5. aku sokong kau capai gajet ni…
    canon lebih ringan daripada nikon, so kalau sangkut atau nak guna takde ler sakit tgn..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge