Why La…. Cannot Add Another RSS Feed using WordPress 2.5.1 Meh !

aiyaaaaaa ini masalah wordpess 2.5.1 ke ni eh ?

tadi bila aku cuba nak add rss feed.

dah tak boleh la plaks. hampeh la camni.

keluar error mcm kat bawah neh

bila aku click try again. terus keluar lagu marie digby @ say it again. haha. terus dia blank or pergi balik ke design page. rss feed yang aku penat2 taip tadi hilang entah ke mana ntah. hangguk la camni. haha

ke rss feed ni ada limit ek ?

takkan lah ada limit kot.

kita pakai wordpress.org bukannya wordpress.com

su sepatutnya suka hati kitalah nak letak berapa banyak rss feed pun kan. haha

sapa2 ada solution ?

tolong ya

or sapa2 ada masalah yang sama… tolong bagi advise sket. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Why La…. Cannot Add Another RSS Feed using WordPress 2.5.1 Meh !

  1. pakai browser apa time nk masukkan rss feed tu?
    kalo opera or ie..mmg sengal sket kowt..
    tp xtau la..
    ni prob yg penah sy alami dlu time pakai opera browser..
    tp time ni bukan pakai wp 2.5.1 pakai wp2.5..
    abes sume widget ilang secara tetiba..sengal..
    pastu last2 letak widget basic je, widget2 len trus malas nk letak dah..
    rasenya wp2.5 ada compatibility issue ngan browser kot..
    lps pakai firefox..terus ok..boleh je..
    pakai opera ngan ie prob plak..
    terpaksa la pakai ff kerana wp..huh..
    i’m opera fans. 😀
    tp x sure la kalo 2.5.1 ni dah fix prob ni. x upgrade lagi..huu

    izzat’s last blog post..MJC : Week 3 & 4

    Reply

  2. Pingback: Solution to “Are You Sure You Want To Do This, Please Try Again” Error in Worpress Is Here ! Hehe :) at KNizam Artwerk

  3. izzat : dah settle da. cuma check all the outdated plug-on adjer. hehe. saya pun pakai firefox. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge