Why La…. Cannot Add Another RSS Feed using WordPress 2.5.1 Meh !

aiyaaaaaa ini masalah wordpess 2.5.1 ke ni eh ?

tadi bila aku cuba nak add rss feed.

dah tak boleh la plaks. hampeh la camni.

keluar error mcm kat bawah neh

bila aku click try again. terus keluar lagu marie digby @ say it again. haha. terus dia blank or pergi balik ke design page. rss feed yang aku penat2 taip tadi hilang entah ke mana ntah. hangguk la camni. haha

ke rss feed ni ada limit ek ?

takkan lah ada limit kot.

kita pakai wordpress.org bukannya wordpress.com

su sepatutnya suka hati kitalah nak letak berapa banyak rss feed pun kan. haha

sapa2 ada solution ?

tolong ya

or sapa2 ada masalah yang sama… tolong bagi advise sket. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Why La…. Cannot Add Another RSS Feed using WordPress 2.5.1 Meh !

  1. Pingback: Solution to “Are You Sure You Want To Do This, Please Try Again” Error in Worpress Is Here ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.