Candies Decor for XMas at Suria KLCC

Live Update: 17 Dec ’09, 1.41pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Mcm dah lama la plak x singgah ke klcc kan, aku perasan dah ada tng kat sini
Bagus la kan, senang sket nak parking.
Kalau from melawati mmg senang giler ah nak pergi klcc via elevated highway
Straight je terus masuk ke basement parking suria klcc, mmg x de jam langsung ok. Hehe
Tu sebab kalau aku nak pergi klcc anytime adjer, hehhe
Lepas neh x de la nak pergi klcc kalau dah pindah ke setia alam kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Candies Decor for XMas at Suria KLCC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.