how to easily change “the header” as in free hosting at wordpress.com ?

ok i admit it.

i have a new domain.

yes i have purchased a new domain at serverfreak

aku tengah pilih theme yang sesuai. banyak sangat theme la plaks. ahaks

and i have installed wordpress myself. that’s an achievement considering that i know nothing about web directory or cpanel. fantastico lagi la aku tak pernah sentuh sebelum neh. let alone configuring wordpress myself via my own domain at somebody’s else hosting server. heheheheheh what a statement !

sebenarnya aku nak tanya sapa2 yang ada domain sendiri dan dah install wordpress kat hosting memasing. hehehhe soalan dia senang je sebenarnya. aku dah installed wordpress. and kalau korang perasan dalam hosting free ie wordpress.com, kita boleh sesenang je tukar2 header kan. tapi dalam hosting sendiri tak boleh la plaks.

kalau dalam wordpress.com header dia mcm kat bawah neh (untuk theme neh la!). hehehehe

aku kena touch apa2 ke dalam cascading style sheet tu eh ?

ke aku kena install new plug-in ?

sapa2 ada solution ?

hehehehehe letak dalam comments ok 🙂

thanks ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “how to easily change “the header” as in free hosting at wordpress.com ?

  1. dulu aku ada buat, skang aku dah lupa. 😀

    Reply

  2. affuan : takpe aku dah jumpa dah theme yang ada sekali ngan change header. heheheheeh cool kan! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge