Cam Best Je Nak Berbuka Kat IKEA Ni ! Hehe :)

aku sepanjang pergi ke ikea tak pernah pun melantak ke tempat makan ikea tuh

mungkin sebab takde masa or mungkin sebab ramai giler manusia

memang lepas je aku shopping kat ikea, aku akan blah je

hehe pasal makan memang nak makan kat tempat lain lah kan

tapi bila aku tengok gambar2 buka puasa kat ikea kat sini dan kat sini, sini dan sini

aku rasa nak pergi bukak puasa kat sanalah plak kan. hehe

cam sedap je menu2 tuh semua

plus scandinavian menu kan. asyik2 menu yang sama je for the 1st week of ramadhan

tapi aku kena pergi weekdays la kan. haha tralalalalalaaaa :mrgreen:

plus ada surau kan kat ikea tuh. hehe

eh apsal aku borak pasal makanan ni ek ?

should post this entry at makanmalaya.com lah kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Cam Best Je Nak Berbuka Kat IKEA Ni ! Hehe :)

  1. nampak gambar mcm sedap.. last year buffet ikea tah hape2 makanan.. sungguh tak berbaloi.. harap2 tahun ini betterlah.. huhuhu..

    landaklaut’s last blog post..antara kawan dan duit…

    Reply

  2. pergh apsal byk entri psl makan hari ni huhu. tetiba kelaparan 😛

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  3. Makan kat rumah je. Jimat belanja.
    Pay. Pay the price. Pay for nothing fair.
    Sad but true.

    pening’s last blog post..Sending big files

    Reply

  4. Pingback: Tag : About Me | Elafyf

  5. kat ikea pun ader kedai makannn.. uhuhu

    en_me’s last blog post..enda nemu jaku iban

    Reply

  6. landaklaut : la semua gambar2 tuh bukan ada yang last year ke eh. hehe :mrgreen:

    Reply

  7. megat : hehe bulan puasalah bulan paling seswai buat entry pasal makanan. hehe 😕

    Reply

  8. pening : hehe makan kat rumah pun kekadang banyak pakai duit. tapi kalau ngan parents kurang la keluar duit. hehe :up:

    Reply

  9. en_me : ya en_me kat ikea dah lama ada kedai makanan yang sungguh besar. dengar cerita spaghetti meatball nya sungguh sedap dan lazat. hehe 😀

    Reply

  10. KNizam, hahaha aku lah yang jadi parent sekarang ni. camne nak save?

    pening’s last blog post..Sending big files

    Reply

  11. yeke? knp macam lain je menu? hahahaha. :mrgreen:

    landaklaut’s last blog post..antara kawan dan duit…

    Reply

  12. pening : hehe kalo camtu susah la. haha :mrgreen:

    Reply

  13. landaklaut : hehe ok kan menu dia. hehe 😥

    Reply

  14. ha…aku dah g hr tuh…puasa ke-4 kot…aku g ngan member aku lg 2 org….siap kena interbiew ngan NTV7…dapatla baucer 20hinggit sorang…lps mkn tu..aku g grab pc chair ngan bantal…abis baucer 60 hinggit tuh (20 kali 3org)…. total aku byr utk buka puasa that day dlm RM50…siap dapat kerusi lagi… ha ha ha.

    Makanan dia …. ok jer…3.75 bintang out of ten….x bnyk choice seh….ikan keli….ayam herba yg x sedap langsung tuh…desert kurang tempting..aiskrim kematu…

    Facilities…ok…ada temapt hisap rokok…surau pun dekat…x bestnya…tu la…makanan banyak hancur…dah jadi bubur sikit…. hahaha…tp ok la..murah…aku ulang balik…MURAH…MURAH….MURAH…cuba korang kira2 k,
    kalu g bazar ramadhan pun…satu hr utk sorang mau cecah rm10…(air tebu pure= rm2, nasi kerabu daging bakar ngan solok=rm5, roti john=rm3)..Tp kat tempat ni bleh makan sampai kul 9 mlm…so amik la seberapa bnyk yg mungkin….tamak sikit…

    nak summarize kan… ada la pro & cons…

    Reply

  15. buffet hunter : hehe macam banyak yang cons je kalau gi ikea neh. haha 😥

    Reply

  16. :up: aku dah g dua tahun berturut kat buffet ramadhan ikea…murah and worth it…tahun ni nak bwk family plakk..kena gih awall..kalu takk takde tpt duduk…first come first dapat kerusi punye style…best..best…biskut raye punnn adooo…

    Reply

  17. ryn : hehe wahhhh best ek berbuka puasa kat ikea. ni yang aku naj pegi next week neh. hehe 🙂

    Reply

  18. mal +60128624623

    info bufet ramadhan murah 2008 kat link ini…

    http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=372760&page=4&extra=#pid25820885

    … baik utk BSAHUR maupun BERBUKA?

    slmt MENDFTR & BFORUM jua d lmn tertera di atas!

    yg ikhlas,

    MAL handsome +60128624623
    http://warisan-marzuki.blogspot.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge