Cam Best Je Nak Berbuka Kat IKEA Ni ! Hehe :)

aku sepanjang pergi ke ikea tak pernah pun melantak ke tempat makan ikea tuh

mungkin sebab takde masa or mungkin sebab ramai giler manusia

memang lepas je aku shopping kat ikea, aku akan blah je

hehe pasal makan memang nak makan kat tempat lain lah kan

tapi bila aku tengok gambar2 buka puasa kat ikea kat sini dan kat sini, sini dan sini

aku rasa nak pergi bukak puasa kat sanalah plak kan. hehe

cam sedap je menu2 tuh semua

plus scandinavian menu kan. asyik2 menu yang sama je for the 1st week of ramadhan

tapi aku kena pergi weekdays la kan. haha tralalalalalaaaa :mrgreen:

plus ada surau kan kat ikea tuh. hehe

eh apsal aku borak pasal makanan ni ek ?

should post this entry at makanmalaya.com lah kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Cam Best Je Nak Berbuka Kat IKEA Ni ! Hehe :)

  1. Pingback: Tag : About Me | Elafyf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.